Montenegrino ser/mne Italiano ita Inglese eng
HomeChi_siamoProdottiServiziContatti

Contatti


Je privat apo ndërmarrje dhe dëshiron të na kontaktosh?
Plotëso formularin tënd më poshte për kërksesë informacioni.

Plantec Soc.Agr. S.r.l.
74025 Marina di Ginosa (TA)
Tel/Fax: 099 8271687

Dove siamo

Contatti - Privati

Ke nevojë për informacion?
Na shkruaj,do të kontaktohesh nga një instalues i besueshëm Emri tend:

 Ai sensi della legge sulla Privacy, utilizzeremo i tuoi dati solo per informarti sulla nostra attività.

Kontakti me ndermarrjet

Ke nevojë për informacion? Na shkruaj, do të kontaktohesh nga menaxheri ynë i shitjeve.

 Ai sensi della legge sulla Privacy, utilizzeremo i tuoi dati solo per informarti sulla nostra attività.