Montenegrino ser/mne Italiano ita Inglese eng
HomeChi_siamoProdottiServiziContatti

Produktet


Zbuloni tapetët tona të barit me përbërje Microterme dhe Macroterme. Të disponueshme në përmasat e mëposhtme:

40 cm X 125 cm
40 cm X 250 cm
Rrotulla bari të medha 70 cm X Gjatësi e varjueshme

I nostri prodotti

Tapetë me Microterme Pratoplà

Lloji Klasik

Tapete bar mikroterme të përbërë nga Festuca arundinacea dhe Poa pratensis. Kanë thurrje mesatare. Të pershtatshëm për përdorim dekoradiv dhe argëtues. I reziston problemeve termike-ujore dhe toleron hijen. Ngjyra: e disponueshm në ngjyrë të gjelbërt të ndezur dhe fije të medha apo në ngjyrë të gjelbërt të hapur dhe fije të vogla

Mirëmbajtja: Mesatare


Llojy Sportiv

Tapet bari me microterme i përbërë nga Lolium shumëvjecar dhe Poa pratensis. Ka nje thurrje të përsosur, i përshatshëm për komplekset sportive për rezistencën që ka ndaj të shkelurit me këmbë dhe aftësine për t'u rigjeneruar Ngjyra: E gjelbërt e ndezur (errët)
Mirëmbajtja: e lartë

Macroterme Pratoplá

Cynodon dactylon

Tapet bari me macroterme me thurrje gjysmë të përsosur që rekomandohet të përdoret në ambjentet me diell. Ka aftësi të mira për t'u rekuperuar dhe i reziston veçanërisht të shkelurit me këmbë, thatësirës dhe temperaturave të tjera. Në zonën e Mesdheut është pa dyshim lloji më i përshtatshëm për t'u përdorur në komplekset sportive.

Ngjyra: e gjelbërt e hapur.
Mirëmbajtja: E ulët

Zoisya japonicaZoisya japonica

Tapet bari me macroterme me densitet të lartë, vecanërisht i përshtatshëm për përdorim dekorativ dhe argëtues. Lejon kripësinë, i reziston shkëlqyeshëm të shkelurit me këmbë dhe toleron hijen; përveç kësaj rritja e barit veçanërisht e ngadaltë, zvogëlon ndjeshëm periudhën e kositjes.
Ngjyra: Jeshile e ndezur (e errët)
Mirëmbajtja: Shumë e ulët


Paspalum vaginatumPaspalum vaginatum

Tapet bari me macroterme, me thurrje gjysmë të përsosur dhe densitet të lartë. Për rezistencën shumë të lartë ndaj kripësisë, është zgjedhja ideale për përdorim në zonat bregdetare pranë detit, dhe aty ku ka probleme me ujin e njelmët.

Ngjyra: e gjelbërt e hapur

Mirëmbajtja: E ulët